TAHLİLLERİMİZ


Biz tahlillerimizi kimseye minnet etmeden “her şeyin devletten beklenmemesi ilkesiyle” hareket ederek paramızı verip laboratuvarlarda yaptırıyoruz. Dileriz ki en kısa sürede ülkemizdeki devlet hastanelerinde de bizim yaptırdığımız bu tahliller parasız ve kolayca yaptırılabilir olur. 
Sağlıklı Yaşıyoruz Danışma Kurulu üyesi doktorların genel bir kontrol için yapılmasını önerdikleri kan ve idrar tahlilleri listesini sizlerle daha önce paylaşmıştık. Hatırınızda bulunsun Google’da “tahlillerimiz” diye arama yaptıracak olursanız ilk sırada bizim daha önceki paylaşımımıza ulaşabilirsiniz.

Bir yılı aşkın süredir kadın, çocuk ve 45 yaş altı erkek 295 TL’ye, 45 yaş üstü erkek ise 330 TL’ye İstanbul, Ankara ve İzmir’de yaptırabiliyorduk sncak 7 Eylül 2018 tarihinden sonra %25 fiyatlar artıyor. Bunu da takipçilerimize duyurmuş olalım. 
Tahlil yaptırmadan önceki akşam yatmadan bir litre su, sabah da kan vermeden bir litre su içiyoruz.

Bunun nedenini Sağlıklı Yaşıyoruz Danışma Kurulu üyesi Prof. Dr. Nazan Uysal Harzadın şöyle açıklıyor: "12 saat açlıktan sonra kan veriyoruz, bu süre çoğunlukla uyuyarak geçiyor, dolayısıyla az da olsa hemokonsantrasyon oluyor sabah uyandığımızda. Yani kan içindeki su miktarı azalıyor. Zaten farkettiyseniz sabah idrarı daha koyu renktedir bu hemokonsantrasyon nedeniyle. İşte bunu engellemek ya da normale çevirmek için su içmek önerilir." Sağlıklı Yaşıyoruz®

Sağlıklı Yaşıyoruz® notu: Bu gönderi tavsiye niteliği taşımamaktadır. Yaptırabilenler diledikleri yerde doktorlarının istediği tahlilleri yaptırabilirler.