Duvardaki Bacakları seviyorum


Duvardaki Bacakları seviyorum. Bu duruş, düşünebildiğim en besleyici, topraklayıcı ve sakinleştirici pozlardan biridir ve kendimi boğulmuş, yorgun veya stresli hissettiğimde kendi hayatımda defalarca ona döndüm.

Bu ne?
Temel olarak, Bacaklar Duvara kadar duruş tam olarak göründüğü gibi! Sit kemikleri ile sizin için en uygun duvara yakın bir şekilde uzanıyorsunuz. Oradan, bacaklarınızı duvara kadar uzatırsınız, böylece bacaklarınızın sırtları tam olarak dayanır.

Bu duruşun daha terapötik varyasyonlarında, kalçalarınızı yükseltmek için kalçalarınızın altında bloklar olabilir, alt göbeğinizde hafif bir inversiyon yaratabilir ve bacaklarınızı birbirine sabitleyen bir kayış ile poz vermeksizin tamamen rahatlamak ve serbest bırakmak için bacaklarını kaldırmak için çaba göster.

En yararı için, genellikle bu pozun en az 10 ila 15 dakika boyunca uygulanmasını tavsiye ederim, ancak sadece bir veya iki dakika boyunca takılmak bile yeterli olacaktır. İşte Bacaklar Yukarıya Duvar duruşunun beş sağlık yararı.

1. Bacak ve ayaklardaki ödemleri azaltır.
Yerçekiminin bacaklarınız ve ayaklarınızdaki etkilerini tersine çevirerek, kan basıncınız düşükse, burada birikebilecek herhangi bir sıkışmış veya durgun sıvıyı hareket ettirmenize veya gün boyunca ayaklarınız üzerinde çok fazla zaman harcamanıza yardımcı olabilirsiniz. Bu duruşta yerçekimini kendi avantajınıza kullanarak kullanacaksınız.

2. Yorgun bacak kaslarını gevşetir.
Bacaklarınızla takılmak, duvar, bloklar üzerinde yükselttiyseniz, bacaklardan, ayaklardan ve hatta kalçalardan gerginliği boşaltmaya yardımcı olmanın en iyi yollarından biridir.

Bacaklarınızın etrafında bir kayış varsa ve vücudunuzun duruşta tam olarak gevşemesini sağlamak için kendinize uzun bir süre tanıdıysanız, yorgun ve ağrılı bacakların duruşunuzdan çıktıktan sonra kendilerini daha iyi hissedeceğini göreceksiniz. .

3. Size çaba göstermeden, inversiyonun tüm faydalarını verir.
Bu noktada inversiyonların sizin için ne kadar iyi olduğunu muhtemelen biliyorsunuz - yerçekiminin tüm sistem üzerindeki etkilerini tersine çevirmeye, kan basıncını düzenlemeye, sıkışmış sıvıların hareket etmesine ve hatta sindiriminizi iyileştirmeye yardımcı olabilir.

4. Sinir sistemi için süper sakinleştiricidir.
Bu duruşun gerçekten çok rahatlatıcı bir poz olması amaçlanmıştır. Daha uzun bir Ayak Ayağını Duvarın yavaş, ritmik nefes almasıyla birleştirdiğinde, "dinlen ve sindir" sinir cevabına dokunacaksın.
Bu durumda, vücudunuz yediğiniz her şeyi aktif olarak sindirecek, vücudunuzu iyileştirmek ve onarmak için çalışacaktır. Bir süre boyunca sürekli Duvarlar Arası Duvarlar gibi pozlar yaptığınızda, vücudunuzun genel olarak daha sağlıklı olduğunu ve sakin bir zihin durumu bulmanızın daha iyi olduğunu fark edebilirsiniz.
5. Aklı susturmaya yardımcı olur.
Yukarıdaki noktada belirtildiği gibi, bu duruş belirli bir süre uygularsanız , sessiz bir zihin geliştirmenize yardımcı olabilir . Vücudunuzu tamamen serbest bırakıp gevşeterek ve derin nefes almaya odaklanarak meditatif bir durum uyandıracaksınız.
Vücudun kendini güvende ve desteklenmiş hissetmesi, bu barışçıl duruma ulaşmamız için yogilerin kullandığı araçlardan biridir. Nefes aldığınızda, teslim olun ve bırakın, kendinizi mutluluğunuza sürükleyerek bulabilirsiniz!
 Tamamen besleyici olan bir şeye ihtiyacımız olduğunda hepimizin hayatında vaktimiz var
Tamamen dinlenip teslim olmanın yanında aktif bir inversiyon uygulamanın birçok faydasını göreceksiniz.





Doyouyoga dan alıntıdır.

#lipedema #lipödem #lenfödem #kronikvenözyetmezlik #diyet #spor #lenfkoruyuculiposuction #lenfdrenaj #kronikyağlanma #şişmandeğilsiniz #ödem #dermatolog #diyetisyen #dahiliye #egzersiz #kiloverme #sağlıklıyaşam #beslenme #diyetvespor