BAYILIYORUM BU HEYKELLERE

Yapmak zorunda değilsin - istiyorsun!
"Kilo vermek zorundasın. Spor yapmak zorundasın . Daha sağlıklı yemek zorundasınız. ”- Bahse girerim bu cümleler zaten kulaklarınıza takılıyor. Daha da kötüsü, sana yük oluyorlar. Çoğunlukla, onları başkalarından veya doktorlardan duyarsınız. Bunu yenme çabası, Lipödemde gerçekten kolay değil. Daha fazla ve çoook daha fazlası sağlığın için çabalamak zorundasın.
Kendini dönüştürüyorsun. Yavaş ama sabit. Her değişiklikle kendinize güveninizi güçlendirirsiniz. Ama değişimlerinizi gördükçe daha cesur ve gururlu bir kişi olursunuz. Kendiniz, her gün kendinize neler yapabileceğinizi kanıtlamaya çalışın. Fiziksel ve zihinsel olarak güçlenirsiniz. Görünüşünüz, düşünceleriniz kadar değişir.
İstediğin her şeyi başarabilirsin
Yaşam koşullarınız ne olursa olsun, asla bir mazeret olmalarına izin vermeyin. Lipödeminiz hangi evrede olursa olsun, yapamayacağınız hiçbir şey yoktur. Kendiniz için her zaman bir şey yapmak mümkündür.
Aklında bir hedef var ve daha çok cesaretin olmalı. O zaman sen kendini çok daha iyi hissedersin. Küçük gelişmeler bile bir noktada büyük bir sevince döner. Sadece ödeminizin kötüleşmesini azaltmış olsanız bile, çokça bir kazanım elde edersiniz.
Her değişiklik, denemeye karar vermekle başlar!
Vücudunuz hala çok şekilsiz olsa da ve bazı insanlar lipödemi anlattığınız halde,hala bu kadar aptalca davranıyorsa, size çok yaklaşmasına izin vermeyin.Duymayın,kulak asmayın…
Sen sensin.. Ve kendiniz için bir şeyler yapıyorsunuz, başkaları için değil, sadece sizin için yapıyorsunuz. Sağlığınız, yaşamınız ve deneyimleriniz için.
Yaşam ağacı gibi yaşayın.Dört mevsim olması gerektiği gibi :) Daima Temiz beslenerek ve spor yaparak..

#lipödem #lipedema #lenfödem #lenfdrenaj #kronikyağlanma #şişmandeğilsiniz #ödem #detoks #sağlıklıbeslenme #motivation #hareket #kiloverme #sağlıklıyaşam #beslenme #diyetvespor
#lipödemladys #kilo #diyet #sağlık #liposuction #selülit #lenfkoruyucu #vaser #vaserliposuction #estetikcerrah #endokrin #kalpdamar #hormonlar #obezite #dermatolog