LİPÖDEME RAĞMEN KİLO VEREBİLMEK MÜMKÜN.NASIL MI?


 

Lipödem , yaygın ancak yanlış teşhis edilen bir durumdur ve genellikle lenfödem, aşırı kilo,obezite sanılır. Neredeyse sadece kadınları etkiler.Ağrılı ve yaşamı değiştiren semptomları vardır.
Uzun zamandır diyet ve egzersiz gibi yaşam tarzı müdahalelerine dirençli olduğu düşünülüyordu. Yaşadığımız tecrübeler gösterdi ki,doğru bir diyetle lipödeme rağmen kilo verebildik.
Karbonhidrat,gluten ve şekeri hayatımızdan çıkardığımızda,lipödemin istenmeyen klinik özelliklerinin çoğunu hafiflettik.. Sadece ben değil,ileri evre birçok lipödemli arkadaşımız, bunu kendi de deneyimleyerek,kilo verebilmeyi başardı.
KARBONHİDRATSIZ DİYET,aşırı ve
orantısız alt vücut yağ dokusu birikimlerini azalttı.Ağrı ve yaşam kalitesinde azalma yaşayan bir çok kadın AĞRILARINDAN KURTULDU.
Ödem, metabolik ve hormonal işlev bozukluğu, iltihaplanma NEREDEYSE BİTTİ.
KARBONHİDRATSIZ DİYET, BİZ LİPÖDEM HASTALARINA UMUT VAAT EDİYOR.
Lipödem Beslenmesinde şu yasak bu yasak gibi kanıta dayalı bir bilgi yok.Bunca yıl hepimiz deneme yanılma yoluyla kendimize iyi gelen ya da gelmeyen besinleri bulmaya çalıştık.
Beslenme konusunda genelleme yapmak yanlış olur,bedenimizin ihtiyaçları doğrultusunda hareket emeliyiz.
Lakin bu kısmı net.HİÇBİRİMİZİN KARBONHİDRAT,GLUTEN VE ŞEKER ihtiyacı yok.İşlenmiş,pakete girmiş içinde bir sürü katkı maddesi bulunan ürünlere de ihtiyacımız yok.Günde iki öğün (sağlık açısından engeliniz yoksa), ideal kilomuza inene kadar bu listedekiler dışında kalan,yeterli protein,sebze,deniz ürünleri ve sağlıklı yağları tüketebiliriz.
LİPÖDEM KONTROL ALTINDA TUTULMAZ İSE YAŞAMINIZ DAHA DA ZORLAŞACAKTIR.YÜRÜYEMEYECEK HALE GELMEYİ KİMSE İSTEMEZ.
Lütfen sağlığınızı ihmal etmeyin.
&
Lipödem Teşhisiniz yeni kondu ve kafanız karmakarışık mı?
Lipödem Hastalığında Yol Haritasına mı ihtiyacınız var?
Lipödem beslenmesi hakkında öğrenmek istedikleriniz için ücretsiz arayabilirsiniz.
05387738405
Saat 18:00 sonrası detaylı bilgi için çekinmeden arayabilirsiniz.
Lipödem Rehberi Gökşen
#ıntermittentfasting #lowcarb #ketojenikbeslenme #ketofasting #aralıklıaçlık #otofaji #açlık #ıf #bodrum #lipödemleyaşam #sağlıklıbeslenme #selülit #ağrılıyağlanmasendromu #lipödem #lipödemrehberi #lipödemleyaşamak
#lipödembeslenmesi #hipotiroidi #fonksiyoneltıp #haşimato #lipedema #lenfödem #kronikvenözyetmezlik #spor #lenfkoruyuculiposuction #lenfdrenaj #kronikyağlanma #ödem #progestron #östrojen