Lipödem Yağı Metabolik Olarak Diğer Yağlardan Farklıdır.



Lipödem Yağı Metabolik Olarak Diğer Yağlardan Farklıdır.
#LipödemNodülü

Bu nodül, @drjaimeschwartz tarafından #ManualLipedemaExtraction ™ kullanılarak çıkarıldı. Sıkıldığında ne kadar sert ve lifli olduğuna dikkat edin. Bu nodüller, lipödem ile ilişkili ağrı ve hassasiyete neden olan şeydir.
Video @drjaimeschwartz 'a aittir.
Lipödem, dördüncü yağ deposunu etkileyen bir hastalıktır. Lipödem genellikle kolları ve bacakları etkiler, ancak sonraki aşamalarda vücudun geri kalanına da yayılabilir. Etkilenen karakteristik alanlar kalçalar ve uyluk içleridir. Elinizle bastırınca mercimek tanesinden tutundan nohut tanesine kadar olabilir boyutları.Ve acı hissedersiniz bastırdığınızda. Vücudun neden sadece hormona bağlı deri altı yağının bulunduğu,sadece belirli bölgelerin lipödemden etkilendiği henüz bilinmiyor.
Lipödem yağı ,diyete ve spora en az duyarlı olanıdır . Yani bu tip yağ dokusu kilo vermeye karşı oldukça dirençlidir. Bu, lipödemli bir hastada kilo kaybı meydana geldiğinde, diğer yağ depolarının, lipödemin bulunduğu yağ depolarından çok daha fazla etkileneceği anlamına gelir.
&
Lipödem Teşhisiniz yeni kondu ve kafanız karmakarışık mı?
Lipödem Hastalığında Yol Haritasına mı ihtiyacınız var?
Lipödem beslenmesi hakkında öğrenmek istedikleriniz için ücretsiz arayabilirsiniz.
05387738405
Saat 18:00 sonrası detaylı bilgi için çekinmeden arayabilirsiniz.
Lipödem Rehberi Gökşen
#ıntermittentfasting #lowcarb #ketojenikbeslenme #ketofasting #aralıklıaçlık #otofaji #açlık #ıf #bodrum #lipödemleyaşam #sağlıklıbeslenme #selülit #ağrılıyağlanmasendromu #lipödem #lipödemrehberi #lipödemleyaşamak
#lipödembeslenmesi #hipotiroidi #fonksiyoneltıp #haşimato #lipedema #lenfödem #kronikvenözyetmezlik #spor #lenfkoruyuculiposuction #lenfdrenaj #kronikyağlanma #ödem #progestron #östrojen